Frühstückskarte Tageskarte Business Lunch Abendkarte

Business Lunch 02.03. – 06.03.

12:00h – 16:00h

Montag | Monday

Schnitzel „Wiener Art“
mit Speckbohnen und Bratkartoffeln
Schnitzel (breaded pork) with bacon & beans and roast potatoes
  6,50 €
 
Kartoffel- Brokkoliauflauf
Potato & broccoli casserole
  5,50 €
 

Dienstag | Tuesday

Nürnberger Rostbratwurst
mit Bayrisch- Kraut und Salzkartoffeln
Fried Sausage with pickled cabbage “Bavarian style” and boiled potatoes
  6,50 €
 
Rosenkohl- Quiche mit Salatbouquet und Muskatdip
Brussels sprouts quiche with small salad and nutmeg dip
  5,50 €
 

Mittwoch | Wednesday

Spaghetti Carbonara
Spaghetti “Carbonara style”
  6,50 €
 
Kartoffeln mit Rahmspinat und Rührei
Boiled potatoes with creamy spinach and scrambled eggs
  5,50 €
 

Donnerstag | Thursday

Hähnchenragout mit Kräuterreis
Chicken ragout with herbal rice
  6,50 €
 
Bunte Blattsalate mit Schafskäse und Sesambällchen
Mixed leaf salad with feta cheese and sesame balls
  5,50 €
 

Freitag | Friday

Gebackenes Fischfilet
auf lauwarmem Couscous mit Mangodip
Baked fish filet on lukewarm couscous with mango dip
  6,50 €
 
Kartoffelpuffer mit Apfelragout
Roasted potato cakes with apple ragout
  5,50 €